Citat:
În prealabil postat de nicolae_nicolae
dragaaaaaaaaaaaa,NUUU POTI SA AJUNGI LA DUMNEZEU DACA NUUU TRAIESTI IN TRUPUL ASTA MATERIALLLLLLL.DECI NU POTI SA AJUNGI LA HRISTOS DACA NU SAVARSESTI NISTE LUCRURI MATERIALE,LASATE DE HRISTOS INSUSI.ASA II EXPLIC DE OBICEI UNUI COPIL DE 7 ANI PT A INTELEGE,DAR VAD CA TRE SA ITI EXPLIC ASA SI TIE.
|
Asta este :(... cei inteligenti trebuie sa ii ingaduie si pe cei mai putin inteligenti pe langa ei... altfel ce ar iesi din lumea aceasta? :D
Stii... in psihologie sunt 4 tipuri mari de temperamente: cel coleric, cel flegmatic, cel sanguin si cel melancolic.
Daca ar fi sa spun (atentie... nu te judec... doar fac o presupunere) in ce temperament te incadrezi as spune: coleric.:) Poate ma insel... nu dau verdictul... fac o mica presupunere...:) Esti o personalitate puternica... problema care apare, este ca nici eu nu sunt tocmai usor de influentat... si nu stiu ce va iesi din asta.:D Eu voi incerca sa iti raspund in duhul blandetii, al dragostei si al smereniei. Daca te hotarasti sa ramai la "sabie", sper sa pot compensa.:D
Multa pace!:)