Citat:
În prealabil postat de Alexandra-Ioana
Citat:
În prealabil postat de nicolae_nicolae
dragaaaaaaaaaaaa,NUUU POTI SA AJUNGI LA DUMNEZEU DACA NUUU TRAIESTI IN TRUPUL ASTA MATERIALLLLLLL.DECI NU POTI SA AJUNGI LA HRISTOS DACA NU SAVARSESTI NISTE LUCRURI MATERIALE,LASATE DE HRISTOS INSUSI.ASA II EXPLIC DE OBICEI UNUI COPIL DE 7 ANI PT A INTELEGE,DAR VAD CA TRE SA ITI EXPLIC ASA SI TIE.
|
Asta este :(... cei inteligenti trebuie sa ii ingaduie si pe cei mai putin inteligenti pe langa ei... altfel ce ar iesi din lumea aceasta? :D
Stii... in psihologie sunt 4 tipuri mari de temperamente: cel coleric, cel flegmatic, cel sanguin si cel melancolic.
Daca ar fi sa spun (atentie... nu te judec... doar fac o presupunere) in ce temperament te incadrezi as spune: coleric.:) Poate ma insel... nu dau verdictul... fac o mica presupunere...:) Esti o personalitate puternica... problema care apare, este ca nici eu nu sunt tocmai usor de influentat... si nu stiu ce va iesi din asta.:D Eu voi incerca sa iti raspund in duhul blandetii, al dragostei si al smereniei. Daca te hotarasti sa ramai la "sabie", sper sa pot compensa.:D
Multa pace!:)
|
Draga,avand in vedere testele psihologice care incadreaza personalitatea,pot sa iti spun ca am temperament melancolic predominad,deoarece o persoana prezinta toate cele 4 tipuri temperamentale insa una se manifesta mai accentuat.(apropo scumpa mea sotie este licentiata in psihologie,insa nu lucreaza in domeniu deocamdata).Ceea ce ti-a spus acum este doar pt a ma cunoaste mai bine,deoerece nu am nici un motiv sa ma ascund ,ci doresc doar sa iti arat calea lui Hristos cea adevarata.Eu nu zic sa ma asculti pe mine ci vorbeste te rog cu un duhovnic,asta bineinteles daca esti ortodoxa.Trebuie sa intelegi ca Hristos recunoste doar pe cei care sunt scrisi in Cartea Vieti,adica pe cei care au urmat dreapta credinta.Tu spui ca eu Il neglijesc pe Iisus,si ca vb prea mult despre taine.Pai Hristos te matuieste ,dar cum vrei tu sa te mantuiasca daca nu urmezi biserica pe care El a zidit toata invatatura crestina?