Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Pana la urma am decis ca atitudinea de victima nu m-a caracterizat niciodata,asa ca dupa ce am fost atacata ...
|
Sper că între timp ți-ai dat seama că pe mine mă doare tare miezul unor lucruri, așa cum le înțeleg și resimt eu, iar nu persoana ta. E drept că m-a scos din sărite chiar un cuvânt de-al tău, e drept, într-adevăr. Dar nu cred că mi-am exprimat vreun resentiment față de tine, Yasmina, cu atât mai puțin ura (cum s-a iuțit să scrie careva), ci doar am reacționat violent la o stare de spirit a lumii ăsteia pe care eu nu pot în ruptul capului să o tolerez, deocamdată.
Yasmina, eu cred că tu știi bine că nici măcar vreo urmă de resentiment nu am față de tine.
Amintește-ți te rog istoria relației noastre de pe forum și, te rog frumos, observă că noi nu am avut niciodată vreun conflict, vreun deranj reciproc în vreo chestiune. Verifică, te rog!
Așa încât, e limpede că nu am fost dur cu persoana ta, chiar dacă așa a părut, vai...
Eram cu mintea focalizată pe alte lucruri, of...
Da, urăsc pe lumea asta, dar nu oameni. Slavă lui Dumnezeu că m-a ferit de acest beteșug.
Urăsc prostia, da.
Urăsc viclenia, da.
Urăsc minciuna, da.
Urăsc feminismul, din toate fibrele ființei mele.
Urăsc lesbianismul și homosexualitatea.
Urăsc tot beteșugul lumii căzute și, mai presus de toate, urăsc slabiciunile mele.
Uneori, însă, îmi pierd cumpătul, că sunt mai slab decât duhurile pe care le urăsc.
M-aș bucura să poți trece cu adevărat peste incidentul nostru, al cărui autor principal am fost eu.
Te rog încă o dată, te rog frumos să mă ierți. Nu am avut nimic cu tine, doar am scris în momentul și locul unde nu trebuia să fiu. A fost greșeala mea.
Să auzim numai de bine, de-acum!