Citat:
În prealabil postat de Lucian008
Mie mi se pare util sa stii sa vorbesti si sa scrii in limba romana. Eu fac multe greseli in scris. Daca ai sa imi cauti postarile ai sa vezi ca am litere lipsa. Dar asta e o problema cu felul in care tastez. In schimb tu nu stii ca "scrii" sau "stii" se scriu cu doi de "i". De asemenea, ar fi trebuit sa stii ca ar fi fost corect sa spui "in nici un caz nu am intrebat din plictiseala" si nu cum te-ai exprimat tu.
Cu siguranta daca ai fi aflat raspunsul "corect" la intrebarea cu animozitatea dintre nora si soacra ai fi rezolvat "misterul existentei". Nu, in mod evident, nu plictiseala te-a determinat sa pui o astfel de intrebare.
Ps: Postarea mea anterioara era corelata si cu intrebarile adresate in celelalte thread-uri initiate de tine.
Ps2: Totusi, probabil ca am fost prea dur. Probabil ca ai varsta la care intrebarile vin una dupa cealalta. Si totusi nu aici vei obtine raspunsurile. Incearca sa vorbesti cu parintii. Citeste. Mergi la biserica. Alege-ti un duhovnic...
|
Mie mi se pare la fel de util sa iti exprimi o opinie doar daca te intereseaza subiectul.Tu ai intrat in discutie doar pentru a critica.Se pare ca iti plac polemicile,iti place sa critici.Ai dreptate cu exprimarea.Acum,in sfarsit, stiu si eu cum e cu anumite lucruri in limba romana.Chiar iti multumesc ca m-ai corectat,si nu glumesc.
Eu nu am intrebat neaparat pentru "a afla raspunsuri",ci am intrebat pentru a vedea si alte pareri referitoare la aceste subiecte.
Nu stiu daca are vreo legatura varsta cu intrebarile,dupa parerea mea, intrebari iti poti pune la orice varsta.Daca ai fi vazut mai inainte,eu scrisesem ca am facut o greseala cand am postat mai multe intrebari o data.Fiind un forum crestin-ortodox,poti afla lucruri interesante si de aici.
"Incearca sa vorbesti cu parintii. Citeste. Mergi la biserica. Alege-ti un duhovnic...": Multumesc pentru sfaturi,insa toate acestea le-am facut,...probabil nu indeajuns,...insa,cine e perfect?
E bine sa tindem catre perfectiune,insa de atins nu cred sa o atingem vreodata.
Doamne ajuta!