Subiect: AVORTUL
View Single Post
Vechi 29.11.2007, 11:19:00
roxanica roxanica is offline
Member

Data înregistrării: 07.11.2007
Implicit

am inteles de la preot (dar merg sambata iar la spovedit) ca daca nu exclud din viata mea orice metoda de a te feri ( ma refer la prezervativ si la metoda calendarului pe care eu vreau sa le folosesc)sa ii spun sotului meu ca mai bine ne despartim daca nu este de acord sa traiasca intru totul in voia lui dumnezeu. in caz contrar s-ar putea sa nu mai iau sfanta impartasanie (decat aghiasma mare in cel mai fericit caz) pana nu renunt la aceste metode. daca imi ajuta dumnezeu (sotul meu are deja aproape 64 de ani) si il iarta mai repede de aceasta problema scap mai usor . dar cine stie? oricum toata lumea foloseste metode de fereala deci toti suntem niste pacatosi. dar oricum decat avortul.......... din doua rele o luam pe cea mai putin rea. si oricum apropo de chinuirea copiilor datorita lipsurilor nu prea scrie nicaieri sa oferim la copii tot luxul si confortul dar traim alte timpuri si multi prefera sa avorteze decat sa se chinuie sau in cel mai fericit caz sa se fereasca. dumnezeu sa ne lumineze mintea si sa ne indrume pasii pe calea cea dreapta . sa ajute neputintei si necredintei noastre.
Reply With Quote