View Single Post
Vechi 26.04.2013, 22:48:18
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

In ceea ce tine de o parte din intreabrile tale, raspunsul se afla in linkurile respective. Se mentioneaza destul de clar ca, si daca testele sunt pozitive, este obligatorie consultanta juridica. In ceea ce tine de doctori, pt ca sunt oameni, pot face greseli/erori in lipsa de informatii, superficialitate sau cu rea intentie. Ceea ce am vrut sa arat este ca moartea cerebrala are anumite criterii clinice f clare ce se bazeaza pe cunostintele de medicina din prezent.
Off-topic: am fost martor la o situatie in care s-a pus problema intre medic si o ruda primara a pacientului daca se merita sa-i mai prelungeasca viata sau nu. Pacientul suferea de coreea Huntington, o boala degenerativa fara scapare in momentul de fata. Medicul neurolog putea sa-i mai prelungeasca viata cu cateva zile, dar se merita? Adica, medicul a spus asa: daca doresti, eu il internez si o sa mai traiasca pt un nr mic de zile in chinuri cumplite. A spus ca pt o zi de fericire se merita sa sacrificam toti banii din lume si tot efortul medicilor, dar pt un nr limitat de zile in care omul ar suferi din ce in ce mai mult, se mai merita? Gandeste-te si la acest aspect.
Reply With Quote