LuLee, mie mi se pare o mare obraznicie si tupeu , pe de o parte, pe de alta, se cheama psihoza ( schizofrenie) sa te crezi intruparea Duhului Sfant. Tine si de patologie asta, iar de minuni au nevoie oamenii?! Stii cine e cel mai tare teolog: dracul, bre... stie de toate... dar mai cu seama sa faca minuni si sa insele, imbracandu-se in inger al luminii. Ce va trebuie intruparea Duhului Sfant, cand aveti Sf Treime, cand o aveti pe MAica Domnului, cand aveti Sfintii atat de aproape, pe Mantuitorul... va trebuie domnul Oliver si dna Desanka sa va trimita la biserica? dar nu stiti drumul la biserica? si ce folos ca mergeti la biserica, daca nu va inchinati cui trebuie?Or fi salvat vieti, dar sufletele le-au pierdut, bre, asa sa stii!!! Spui ca au redat credinta? in ce, in cine? nu contest ca poate se fac minuni, dar nu sunt de la bunul DUmnezeu... oare ce e mai de folos , sa-si piarda sufletul sau sa moara de cancer un om, ducandu-si crucea pana la sfarsit?!
Ne tot indemni sa venim sa cercetam, sa vedem adevarul? Oare cine e Adevarul si Viata, cine ne va face liberi? Hristos cel inviat care s-a Intrupat de la Duhul Sfant. Nu avem nevoie de Desanka si Oliver si Pinochio sau Stan si Bran cand Insusi Fiul lui Dumnezeu s-a Intrupat, a patimit si a inviat! SI de la El astept minunea cea mare: mantuirea mea si a neamului meu! Amin
|