Subiect: AVORTUL
View Single Post
Vechi 29.11.2007, 15:20:52
roxanica roxanica is offline
Member

Data înregistrării: 07.11.2007
Implicit

sa stii marta ca aceeasi parere o am si eu. de aceea relatia mea cu sotul meu nu mai este aceeasi dupa avort. cand il vad ca rade si se bucura de anumite chestii mie imi vine sa plang . scara de valori a unora este alta. ei pun pret pe tine ca pe un oarecare obiect. sa stii ca mi-am data seama ca nu ma iubeste si cred ca nu m-a iubit niciodata . am fost pentru el o relatie comoda care ii ofera placerile vietii si un sprijin sigur la batranete. si ce sa fac? sa divortez? sunt deja la a doua casatorie. am o fetita de 14 ani . ea nu stie nimic din ceea ce se intampla intre mine si sotul meu. fosta mea soacra stia ca am facut avort datorita sotului meu actual( fetitei mele i-am spus ca am pierdut copilul)si cand i-a spus fetitei mele aceasta a inceput sa planga si ii spunea ca nu crede ca este adevarat pentru ca mama ei nu ar face asa ceva. bineinteles i-am spus ca mamaia ei nu a inteles bine si am dres busuiocul. eu o invat sa traiasca cu frica de dumnezeu si cum puteam eu sa fiu exemplul ei negativ? asa ca iau casnicia ca pe un canon si merg mai departe cu credinta in dumnezeu. te pup si iti multumesc pentru opiniile tale.
Reply With Quote