Subiect: AVORTUL
View Single Post
Vechi 29.11.2007, 15:54:19
irina4m irina4m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Implicit

eu am terminat relatii in care imi pusesem sperantza ca voi fi fericita, dar voi trai si linistita cu credintza in Dumnezeu, dar majoritatea acestor relatii mai mult ma infundau in pacat decat sa ma ridice undeva deasupra. eu sunt o pers f pacatoasa dar daca as fi avut pe cineva mai credincios ca mine alaturi, ca sa il pot lua ca exemplu si sa ma pot ridica si eu. dar mai greu in ziua de azi avand in vedere fpt ca suntem tineri si CICA "trebuie" sa ne traim viatza. si chestia asta ca sa iti traiesti mi se pare o chestie abstracta pt ca asa cum scria undeva, undeva intr-o carte religioasa, " scopul vietii acesteia trecatoare este s-o castigam pe cea vesnica si fericita ". multora le place pacatul si intr-un fel ii marginalizeaza pe ceilalti pt ca sunt diferiti in conceptie. si eu am f marginalizata daca pot spune asa. dar am aj la concluzia ca cine ma accepta asa cum sunt de bine, cine nu, tot de bine. Dumnezeu este si va ramane prietenul nostru adevarat care nu ne va lasa niciodata, chiar daca gresim El intotdeauna ne primeste inapoi cu bratzele deschise
Reply With Quote