View Single Post
Vechi 30.04.2013, 19:52:34
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nastya Vezi mesajul
Eu stiu foarte bine ce am scris pe forum.
Nu i-am impovarat pe crestinii ortodocsi cu nelegiuiri. Tot ce am scris referitor la avorturi, crime, oameni fara adapost, violuri etc. sunt date statistice pe care nu le-am initiat eu, nu le-am comandat eu si nici nu le-am intocmit eu.

Daca o sa stam cu capul in nisip ca strutul, ramanem in stadiul in care ne aflam acum, si nu e bine si mai ales, nu e crestineste.
Dacă aveți atâtea de reclamat atunci poate ar fi bine să vă duceți la duhovnicul dumneavoastră, cum recomandau unii pe aici, să vedem ce rezolvare cu implicații semnificative la nivel social vă dă. Sau puteți să mergeți la preotul de parohie, la episcopul de aparțineți sau chiar la patriarh ca să le arătați că atunci când le puneți așa zișilor ortodocși atâtea în spinare, de fapt chiar păstorilor lor le puneți, care i-au călăuzit, învățat, supravegheat, creștinat așa de "bine" cum au făcut-o. Ce credeți că rezolvați dacă veniți și scrieți pe un forum pe care s-ar putea să nu vă bage nimeni în seamă, de asemenea neavând nici un feed-back referitor la impactul celor spuse de dumneavoastră; mergeți la păstorii dumneavoastră, despre care am toată încrederea că vă vor lua foarte serios în seamă, s-ar putea chiar să vă coopteze într-o celulă de rezolvare a problemelor, să vă dea o remunerație grasă pentru ideile salvatoare pe care le aveți, și să vă dea și o decorație pentru semnalele de alarmă pe care le trageți; eu un singur lucru vă doresc special: să nu vă smintiți (sau mai bine spus, să nu vă smintească).

Citat:
În prealabil postat de Nastya Vezi mesajul
Daca suntem crestini ortodocsi, si statisticile asa spun, ...
Cred că v-am mai sugerat o dată că faceți confuzie între "ortodocșii" de statistică și creștinii ortodocși. Realitatea, nu statistica, și teologia ar trebui să vă spună că ortodocșii nu sunt chiar aceia pe care i-ați identificat dumneavoastră. Am văzut că îmi țineți lecții de credință; în acest context nu prea îmi explic cum nu puteți vedea care este diferența între numărul real și cel statistic de creștini ortodocși.
Reply With Quote