stii care e treaba irina eu am fost credinciosa dar doar cu vorba cu fapta nu si de doi ani am inceput sa vad viata alfel si sa incerc sa castig dragostea lui dumnezeu. eu eram deja casatorita si nu prea merge sa schimbi regulile in timpul jocului . deci cum am mai spus eu sunt deja la a doua casatorie (prima s-a desfacut din vina mea exclusiva) si nu asi dori sa ma despart dar nici sa traiesc in pacat. atunci incerc cu binisorul sa il aduc si pe sotul meu pe calea cea dreapta. el este ca un om la terapie intesiva . daca ii tai oxigenul moare. nu pot sa il pun dintr-o data in fata faptului de a alege :ori viata fara de pacat ori divort. incercand sa il aduc pe calea dreapta poate va intelege si el si atunci va fi bine pentru amandoi mai ales ca il asteapta batranetile grele.eu am reusit acum doi ani si anul trecut sa il duc la spovedanie si la impartasit dupa ce avusese un an canon. deci este deschis la schimbare. dar nu dintr-o data. cred ca cu blandete si cu lingurita o sa reusesc pana la urma. cu speranta in dumnezeu si maica domnului tot inainte. te pup irina si te mai astept cu opinii.
|