Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Am spus ca nu sunt impotriva alaptatului in spatiu public daca esti mai discreta,dar vad ca nu intelegi obiectia mea,nici tu si nici Ekaterina!
Tot o tineti pe a voastra,ca o mama are dreptul sa alapteze ,ca este normal ,ca bla-bla-bla :adica tot ce s-a spus mai sus si nici macar nu doresc sa discut chestii absolut normale. Anormalul pe care l-am semnalat consta doar in lipsa de jena de a expune 100% sanii. Este asa greu de inteles? Trebuie sa pun poze?
Ce pretentii sa ai la niste adolescente care nu au minte sa se expuna la plaja daca femei mature si cu barbati acasa nu au jena sa-si tina sanii acoperiti in locuri in care nuditatea nici macar nu este o optiune?
|
Yasmina, nu vreau sa te supar, sa nu iei mesajele mele ca o contrazicere. Eu am insistat pe faptul ca alaptatul este un lucru firesc care nu ar trebui sa sminteasca si recunosc ca eu nu sunt deranjata de aceste mamici, de aici poate si atitudinea mea permisiva. Si eu am alaptat in public, atunci cand a fost nevoie, sub o esarfa chiar daca pentru bebe nu a fost tocmai bine si a terminat masa cu capul transpirat (nu toate mamicile sunt de acord cu asta). In felul asta am simtit eu ca trebuie sa fac.
In acelasi timp am o mare intelegere pentru femeile care alapteaza mai putin discret si consider ca au motive care noua ne scapa din vedere (de exemplu, cercetari recente au aratat ca sanul trebuie sustinut doar de partea de jos, ca pe tava, fara sa se atinga partea de sus a sanului. Acest lucru are legatura cu modul in care curge laptele. Apoi nu toti copiii accepta sa fie acoperiti, desi sunt mici au preferinte clare). Daca vezi o mama ca alapteaza cu sanul afara si esti un om educat poti sa faci abstractie de acest lucru si sa iti muti privirea in alta parte. Ce este pana la urma de vazut?