Subiect: tinerii de azi
View Single Post
Vechi 29.11.2007, 22:12:13
sik sik is offline
Member

Data înregistrării: 30.10.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
cred ca,pentru a-i acapara trebuie sa le vorbesti pe limba lor si sa le fii exemplu.daca esti ca ei,iti vor lua exemplul.pe un preot niciodata nu-l vor asculta dar de la unul ,,de gasca,, sunt sigura ca vor prinde ceva de la el.
:D "Acapara" este un cuvant prea dur si are o nuanta mai putin "pacifista". Adevarul este ca lumea este intr-o continua schimbare si metodele de ieri nu prea mai sunt valabile azi. De aceea ele ar trebui, adaptate conditiilor, pastrandu-se insa scopul si rezultatul urmarit. Nu poti strange in mana un ou, fara sa se sparga, la fel de tare ca atunci cand strangi mana cuiva. Avand in vedere ca stransul mainii este un lucru bun si onorabil care exprima entuziasmul. Ar fi culmea sa strangi oul cu acelasi entuziasm cu care strangi mana. :D Si sa te miri de ce se sparge, caci tu l-ai strans "bine". Ma rog, este un exemplu naiv, dar cred ca este destul de sugestiv pentru ideea pe care vreau sa o exprim. Daca preotul este "cool" si "de treaba", n-are cum sa nu aiba "priza" la tineri. Totul tine de metoda. Profesorul meu de matematica din generala avea o vorba: "Inteligenta inseamna metoda.". Asa ca... sa fim inteligenti! ;)
Reply With Quote