Subiect: tinerii de azi
View Single Post
Vechi 29.11.2007, 22:21:36
marilena12 marilena12 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2007
Implicit

Eu cred ca tinerii sunt rodul educatiei primite de la parinti, scoala si in general, mediul in care se dezvolta. Sunt multi tineri vrednici si astazi, cei in care familia a investit, in sensul de timp si educatie, afectiune si incredere, din pacate la copiii abuzati, privati de prea multe lucruri, marginalizati si de societate, nu putem astepta prea mult. Vina nu este a tinerilor, ci cumva a noastra, cei care maturi fiind, tinem fraiele in maini si dam nota de modernism care se vede din ce in ce mai bine. Anii grei de comunism in care populatia nu primea nici o invatatura despre Dumnezeu isi arata roadele chiar in zilele noastre, in lipsa moralitatii, felul in care am primit si perceput si trait democratia, saracia si imposibilitatea de a ne descurca fara stapan, etc. Mai cu seama, lipsa duhovniciei la generatii intregi de parinti (aici ma refer la cei care s-au multumit cu a-L lasa pe Domnul doar in carti si legende), se vede in felul in care cresc multi dintre tinerii nostri atat de inzestrati, avand atata potential si atat de multa dragoste de oferit...Noi toti dam tonul dupa care vor "canta" tinerii de maine; daca noi am fi mai plini de iubire de Dumnezeu si de semeni, mai morali si mai cuviinciosi, mai putin egoisti si mai milostivi nu ar mai exista atatea prapastii intre oameni...Asa cred eu...si as mai avea multe de zis, dar mai las si pe altii sa-si spuna parerea.
Reply With Quote