View Single Post
Vechi 29.11.2007, 22:41:43
Alexandra-Ioana Alexandra-Ioana is offline
Banned

Data înregistrării: 19.11.2007
Implicit

Am vazut ca administratorul a sters rubrica „speciala” pe care a initiat-o Nicolae. Ati avut insa destul timp sa va manifestati dorinta de a pietrui pe cineva. Chiar daca sub o forma moderna, ideea din spate e aceeasi... nu caut slava oamenilor, ci caut ca Dumnezeu sa isi gaseasca placerea in mine.
Multumesc Anita pentru remarca ta... nu pot sa spun “Pace!” daca NU este pace… ar fi fatarnicie. Mi-am spus punctul de vedere si voi nu ati spus absolut nimic, care sa imi poata schimba convingerea, dar ati ales sa faceti din mine o “tinta” (tin cont si de remarca ta cu expresiile in engleza) si in adevar din prisosul inimii a vorbit gura, ca doar asa ne-a invatat Iisus sa facem, nu? :( Trist!
Nu fac voia mea , ci caut voia lui Dumnezeu... nu imi apar cauza, ci apar adevarul si dreptatea. Voi posta acest mesaj, cu riscul de a ma repeta... dar voi expune pentru ultima oara ceea ce cred.
Omul este prin fire rau, atat timp cat omul nu vrea sa recunoasca ca nu este “bun”, ca in viata lui este pacat si ca nu este cu putinta sa rezolve problema pacatului prin forme… nu va fi decat un crestin second-hand, care de aici, din exterior, copiaza forma, dar in el e goliciune… ac
Reply With Quote