View Single Post
Vechi 29.11.2007, 22:43:53
Alexandra-Ioana Alexandra-Ioana is offline
Banned

Data înregistrării: 19.11.2007
Implicit

Am probleme cu internetul... si nu a fost postat decat o parte din mesaj... voi contiua aici.

acolo, unde ar trebui sa fie continut, fond... nu va face decat sa prinda postavul nou la haina veche si sa umple burdufuri vechi cu vin nou. Nu cei sanatosi, ci cei bolnavi au nevoie de doctor. Omul nu se poate salva singur, nu va fi cu putinta... se poate prinde disperat de rit sau de fapte, dar este desertaciune. Mantuirea nu se mosteneste de la mama, de la tata, de la cei care deja au luat deciziile lor... e ceva personal... si este Unul singur Cel care poate sa o ofere. Voi confundati mantuirea cu sfintirea omului, dar nu e varza capra, cum nu e nici capra varza.
Asa cum spune Sfantul Igantie B. (pe care il citati, dar se pare ca nu il credeti) exista Unul singur in care avem mantuire si acela e Iisus Hristosul. Doar El poate ierta pacatele omului, doar El poate sa faca pace intre omul pacatos si Dumnezeul sfant, sfant, sfant... doar El, care este piatra lepadata de zidari, dar care a fost pusa in capul unghiului... din El, prin El si pentru El sunt toate lucrurile. In umblarea Sa pe pamant, El ne-a oferit un model al felului in care trebuie sa traim si a instituit botezul si euharistia, care nu au valori mantuitoare, ci sunt elemente ce caracterizeaza viata unui om, care a crezut in adevar in Mielul lui Dumnezeu, ce S-a jertfit pe Sine pentru noi, macar ca meritam focul gheenei. Pentru a marturisi jertfa Lui nealterata, ci asa cum este ea... as merge pana la capat.
Biblia a fost scrisa dupa cum am mai spus si in mesaje anterioare si dupa cum a spus si Gabi foarte frumos pentru TOTI. Ii deplang pe cei care nu au citit macar o data in viata lor Scriptura, dar se numesc crestini.:( In ea se afla adevarul, fiindca in ea vorbeste Dumnezeu.
Va doresc sa nu ramaneti prinsi intre rece si cald... intre vechi si nou... intr-o viata daruita ocazional lui Dumnezeu ...intre altar si usa... intre pace si neliniste... intre continut si forma... intre un dumnezeu confectionat si Unicul Dumnezeu adevarat. Alegeti dar astazi, cat mai este timp de ales, cui vreti sa slujiti prin viata voastra, cat despre mine... eu am ales pe Domnul! Un har atat de mare, care poate fi acceptat de fiecare dintre noi si totusi multi zabovesc...nu toti cei ce zic „Doamne, Doamne” vor vedea Imparatia lui Dumnezeu.

Eu am incheiat subiectul... asa cum am mai incercat inca o data fara succes. L

Harul si pacea Domnului sa va insoteasca!:)
Reply With Quote