Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
.. CU DUMNEZEU INAINTE si PASTE FERICIT TUTUROR! Cristi, Mirela d-na Ica, Adrian(admin)Teo, Ory imi este dor de voi!!!
|
Nu te-am uitat , draga Marinus , nu te-am uitat nici pe tine si nici pe cei din lista de prieteni , cu toate ca nu scriu in mod direct despre ei , dar sunteti toti undeva intr un coltisor din sufletul meu .
A fost infintat un grup de rugaciune , unde "misiunea" mea este in fiecare luni , la inceput de saptamana , si-ti spun sincer ca nu-mi este usor nici mie , dar n-am uitat niciodata ajutorul dat continuu de Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu , fara de care nu rezistam in fata atator greutati si mai ales ispite .
Sa nu-ti dispara niciodata nadejdea in Dumnezeu si a Lui Maicuta , si-ti spun cu toata taria , iti stig chiar : Dumnezeu nu ne lasa atata timp cat stim si vrem a ne ruga , vrem sa ne indreptam , ne caim sincer pentru toate cele rele savarsite in viata noastra , ne dorim si nu avem liniste pana ce nu ne marturisim pacatele . si cel mai important este dorirea noastra fiebinte de a ne Impartasi , de a ajunge la Sfanta Impartasanie , fara de care credinta noastra ORTODOXA nu face nici doi bani !
Lumina Sfanta sa te calauzeasca pana in ultima clipa din viata asata trecatoare de aici !
Te imbratisez cu drag :
Cristian