Subiect: Ecumenism
View Single Post
Vechi 30.11.2007, 10:28:22
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

domnule, imi pare foarte rau ca iar nu atzi priceput, sau n-atzi citit cum trebuie habar n-am ce s-a intamplat dar acolo la sodoma shi gomora e altceva, nu voiau sa "cunoasca" ficele sau copiii lor, ci pe strainii care poposeau pe la unii sau altzii din orash... iar daca voiau sa se salveze s-ar fi salvat, dar au fost pedepsitzi intr-adevar pentru necredintza, ca le-a zis Dumnezeu ca cetatea v-a fi distrusa, shi cum le-ar putea cineva zice mai relevant? shi daca ar fi "cunoscut" ce trebuiau sa cunoasca s-ar fi salvat multzi mai ales ca multzi orbisera din mana ingerilor trimishi, dar nu s-au pocait ca sa creada shi sa dea ascultare sa se salveze nici dupa ce au fost orbitzi ca niciunii n-au urmat pe Lot, shi chiar femeia sa a plecat cu trupul dar i-a ramas acolo sufletul, sau cum il chema pe dreptul din acea cetate, ca atunici a fost ca pe vremea lui Noe dar de data asta doar cu cele doua cetatzi, dar cum ar fi crezut mai bine orice le-ar fi spus, daca nici in fatza ingerilor care salveaza pe un slujitor de la nimicire nu au crezut?... ei inshishi au facut sa cada foc din cer shi sa se transforme totul in oameni de sare iar Dumnezeu tzinandu-shi promisiunea ca nu va mai nimici pe nimeni s-a straduit sa-i pocaiasca de la prapad, dar niciunii nu s-au pocait ca daca unul macar ar fi urmat pe Lot s-ar fi oprit urgia ce shi-o atrasesera, dar in loc sa se pocaiasca vreunul a caut dinpacate chiar shi femeia sfantului, nu cu trupul ci cu sufletul jinduind dupa felul cum au fost distrushi aceia de ei inshishi transformandu-se in bulgare de sare... dar apoi Mantuitorul i-a facut pe slujitorii sai sarea pamantului asha ca shi pe Parintele Arsenie Boca, ca in locul multora sa patimeasca acela, deshi curat la inima shi la cuget, trebuia sa lucreze ca sa-i scoata pe multzi, daca nu mai lucreaza shi astazi asha cum a spus ca v-a face.

domnule iertare ca iar am desconspirat bunatate de intzelesuri biblice, dar degeaba daca nu am urechi shi ochi la suflet ca sa ma indemne la luare aminte... degeaba... ca in loc de sare, ma transform in : shoricelul aurica, shi de motan nu mi-e frica, na-na-na-na-na, Veronica, veronica, fata draga shi frumosa... adica intr-un copil cu parere de sine de copil, dar calea nu este spre adult-er! ci pe undeva pe unde shtitzi voi mai bine ca mine...

scuze ca iar am citit altfel ancah ca tine... ca doar fiecare citeshte asha cum shtie, ca multul sau putzinul una sunt in Hristos care shtie adevarata inima a fiecaruia shi de aproape dar shi de departe! Amin.
Reply With Quote