View Single Post
Vechi 07.05.2013, 21:09:19
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Am înțeles, Cătălin. Trec peste toate aberațiile și contradicțiile tale, peste păruta ta ortodoxie, confecționată din articole de net și de catehism, trec și peste toate argumentele la care nu ai răspuns sau la care ai dat răspunsuri deraiate, paralele ori neconcludente. Poate că nu ai găsit citate sau citatele potrivite pe net sau prin catehism ca să combați ceea ce ți-am spus; dar mai ai timp să mai cauți; din partea mea, ai câteva "circumstanțe atenuante" :))) Trec peste astea și ajung la subiect.

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
(...) In ortodoxie Fecioara Maria a fost curatata de pacat inainte de jertfa Mantuitorului, ...

(...) Botezul are ca scop stergeera pacatului stramosesc, daca Fecioara Maria a fost curatata de pacatul stramosesc nu a primit harul interior? Dar nici nu are rost sa vorbim de acest lucru, tu nu ai inteles exact invatatura intruparii.
Deci ceea ce ar trebui să înțeleg este că la zămislirea lui Iisus din Fecioara Maria și de la Duhul Sfânt, tu susții că Maria ar fi primit harul interior. Asta este ceea ce susții, nu-i așa?

(În paranteză fiind spus, eu deja am abordat această problemă, dar văd că te ții "tare" pe poziție, de aceea te rog răspunde clar dacă ceea ce am înțeles eu de la tine este adevărat.)
Reply With Quote