View Single Post
Vechi 30.11.2007, 11:20:31
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Iubita ta sotie.
shtiu ca suntetzi curioase, dar raspunsul este incorect probabil fiindca nu a-tzi citit cum ar fi trebuit intrebarea, shi de ce e vina mea daca nu atzi citit corect intrebarea? ca aveam un profesor de mate, care ne dadea probleme shi noi le rezolvam rapid, shi la nota nu luam mai sus te 7-8 deshi le rezolvasem pe toate... shi atunci ne-a invatzat el, poi de ce nu cititzi voi bine problema? asha ca ne-a zis sa citim cu foarte mare atentzie problema shi abea apoi sa trecem la rezolvare... poi da ca noi deobicei rezolvam foarte bine dar altceva... shi ne ashteptam la 10 de la el, dar primeam doar 7,8 shi erau doar test pentru admitere, ca pe vremea aia se intra mai greu la facultate ca erau intre 4 shi 10 pe un loc, shi examenele erau serioase shi dardaiai in tmpul examenului... shi asha cum faci la teste asha faci shi la examen, shi asha am patzit shi eu, am facut tot felul de probleme din culegeri dar nu am facut toate problemele din manula, shi din manual a fost o problema, shi nu am reushit sa o fac intr-o ora shi ceva, ca pe celelalte 4 le facusem in aproape 2 ore, deci am stat in ftza ei si am facut desenul, dar nimic, o problema cu planuri, dar din manual era, cu asterix, din alea pe care nu tzi le dadea la tema, dar daca te pregateai pt facultate ar fi trebuit sa le faci, iar eu, am patzit-o ca daca ash fi facut-o intram, dar am cazut cu nota 8,02 shi s-a intrat cu 8,22 in anul ala acolo unde am dat shi am cazut, ca daca shtiam face problema respectiva din nota 4 luam 9,80 shi daca impartzi 5,80 la 5 iese 1,14 shi daca il impartzi la 3 materii din care dadeam la facultate ar fi fost 0,36 shi cu nota 8,38 eram admis ca multzi erau admishi cu notele intre 8,22 shi 8,38... deci bine ne-a invatzat proful dar nu shi-a inchipuit ca noi nu ne apucamde facem intai problemele din manual, cine shi-ar fi inchipuit o astfel de prostie? ei bine iata ca s-a intamplat in cazul meu... shi am suferit foarte rau apoi o vreme, apoi mi-a trecut... dar era chiar sa mor sau sa patzesc ceva la suflet de atata dezamagire... am trait cu adevarat vremuri de coshmar, pe vremea aia, shi totzi colegii ma priveau cu distantza... se pusese un fel de boala pe mine, lasa-l ca asta nu e ca noi intratzii... apoi am intrat la facultate cu voia lui Dumnezeu... anul urmator, ca mi-a venit exact problemele care le shtiam ca le facusem acasa, shi am terminat dupa o ora shi am stat in sala ca nu ne dadea voie sa ieshim prea repede... dar am ieshit mult prea repede ca se mirasera unii dupa 2 ore shi cu toate astea am luat la materia aia 9,90, erau grele problemele, cu loc geometric shi alte bazaconii... deci apoi am inceput shi eu sa-i privesc pe altzii de sus, ca shi pe nishte barbari, sau muncitori cu 4 clase, dar experientza respectiva, cu caderea la facultate mi-a folosit totushi o vreme, dar apoi iar am uitat ce rau ma simtzisem candva... bine ca m-a luat vorba shi mi-am adus aminte acum, poate ma v-a mai tzine o vreme amintirea coshmarului... eh, parca shtitzi voi cat e de rau sa ai pe totzi prietenii tai intratzi la facultate shi tu din totzi, deshi nu erai rau la carte, dintre totzi doar tu sa cazi... shi sa stai parasit o vrme shi sa nu fi in rand cu turma... e de coshmar... lumea te dispera rau daca nu eshti in rand cu ea... pe atunci chiar daca shtiam de Hristos, nu shtiam cuvantul Lui, asha ca lumea, turma, ma strivea... shi atzi vazut de la ce? de la un asterix... ca la shcoala nu se cereau problemele cu asterix! ??? dar la facultate... e? :)

nu ai raspuns la ce ma gandeam stimata Ancah, iar Mirelat, nu e sharada... ci e ceva real, sufletesc... ce am impresie ca se potriveshte oarecum cu duhovnicia... deci iarta-ma ca te fac oarecum curioasa... ca shtiu ca se spune ca cei curioshi mor repede... acuma eu nu m-am gandit sa-tzi doresc moartea...??? deci daca nu-tzi place ghicitoarea... nu raspunde la ea...

Ancah, poate ca asha ar trebui s-o privesc pe sotzia mea in sufletul meu, e adevarat dar m-ar face ea de toata minunea? eventual eu ash face-o pe ea...
Reply With Quote