Subiect: vine vine
View Single Post
Vechi 08.05.2013, 10:34:08
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Intamplarea respectiva a avut loc cam acum 2 ani...
Aproape ca am uitat unele detalii,sau mintea mi-a jucat o festa si a cosmetizat pe langa acest incident...

Citind cele scrise de voi(Ekaterina si Fallen)si reconsti\tuind evenimente am dedus ca de fapt eu sunt cea care nu pot s-o iert deoarece nu-si cere iertare ca a gresit si m-a jignit in niste discutii.
Ca o scurta paranteza,in momentul respectiv eram intr-o pasa proasta,imi pierdusem jobul-nu din cauza mea,ci din motive economice- iar ea nu a gasit nimic mai potrivit sa-mi spuna decat ca sunt proasta,idioata si nedescurcareata-datorita faptului ca am o ruda bogata si celebra si nu-i cer ajutorul in momente de criza.
In primul rand,nu era necesar sa ma jigneasca intr-un moment sensibil si nici sa nu se revolte atat ca nu am serviciu,caci nu I-am cerut bani sau alte ajutoare;iar in al doilea rand,eu nu sunt genul care sa apeleze la cunostiinte sus-puse in momentele de criza,daca in restul timpului nu ne omoram cu relatia.Nu imi pare cinstit.

Cred ca eu I-am cerut iertare nu dintr-o noblete care ma da afara din casa neaparat,ci poate cu speranta disimulata ca si ea isi va cere iertare pt nesabuinta cu care a vorbit.

Oricum,este foarte interesant chiar si pt mine sa observ ca de fapt eu sunt cea care asteapta niste scuze care nu mai vin.
Daca-i asa,sanatosi sa fim ca nu-I bai !M-am linistit :)
Yasmina ,e bine sa cautam la ale noastre
Daca cineva e credincios nu inseamna ca e si sfant
Noi alergam repede sa il judecam ,asteptand de la el sfintenie
E foarte greu sa iti vezi propriile neputinte ,trebuie nevointa multa ,ma refer chiar la cei credinciosi care au mult mai multe ispite decat cei necredinciosi
Cea care te-a jignit poate avrut sa te aduca la realitate ,sa iti spuna ca e bine sa te ajuti cu rudele
E adevarat ca modalitatea de a o spune nu a fost cea mai potrivita
Tu nu ar trebui sa astepti iertare
La ce iti foloseste ?
Poate era bine sa o corectezi ,pentru binele ei ,deoarece a vorbit destul de urat.
Dar daca nu iti gasesti cuvintele si nu poti sa o indrepti mai bine o lasi in pace
O pauza in relatii ar fi mult mai potrivita pentru a o aduce cu picioarele pe pamant
Reply With Quote