În prealabil postat de Ivanacristescu
Heaven,omule,te acuz ca,uite..mi-ai furat timpul!!! Ce te faci?!! Ca un (bun) crestin)de pe CR ORT)iti pare rău,si...vrei(poate) sa mi-l dai inapoi?...Ehei..omule,nu se mai poate! Pt ca..timpul meu,s-a dus!!! Pe apa simbetei,pardon ,miercurii,sau ce zi o mai fi azi,ca..nu mai stiu.Sarbatoresc..STIND,pardon,scriind...Am facut "pogoramint" sa lipsesc de la munca.Am intrat pa-ici (cine m-o fi pus?Iar mi-i pun in cap pe unii!!!Va iubesc "ingraților"!!!)sa vad si sa mai aud ,ce mai zice,ce mai simte ,ce și cum mai tăriește...crestinu'.Măi,voi mă duceți cu capu'! Ori eu deja nu-s în toate mințile!!! Ce-i aia ca furam soft-uri.Io,personal,nu ma omor cu furaciunea asta,ca n-am mare treaba ptin IT (am alte furaciuni de prestat!!!,prin alte locuri!!,in zisa unora!!!)Dar crede-ma ca da as avea,as "fura" ,la greu...Si stii de ce? Pentru ca ,nu m-ar cauta nimeni sa-i dau SOFTu' inapoi.Nimeni nu s-ar lipsi de "orbecaiala" noastra nebuna ,pe net,ca sa ne lipseasca ,asadar,de programele lor.Ei au nevoie de noi,mai abitir decit avem noi nevoie de ei! Asa ca ,fii pe pace.Nu te lipseste Dumnezeu de RAI,pentru atita lucru.Download-ezi,nu furi! Ce-mi place!! Hristos a Inviat!
|