View Single Post
Vechi 08.05.2013, 13:43:51
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Dragos,eu iti inteleg punctul de vedere si chiar cred ca intr-o mare masura ai dreptate.
Etic si frumos asa ar fi...insa,din pacate traim intr-o societate care nu prea ne da de ales sau ce ne da de ales nu este rezonabil conform cu cerintele existente in universitati,locuri de munca etc.
Si atunci,crede-ma ca nu vad sensul de a face eu pe eroina in conditiile in care abia imi dramuiesc banii pentru a face niste trei mastere in paralel,dintre care doua le achit,cand am atatea carti de cumparat si diferite materiale,drumuri intre orase s.a.m.d.
In alte tari,SUA,spre exemplu,universitatile nu doar ca te sustin,ci iti mai ofera si bani sa traiesti pe parcursul anului universitar,daca demonstrezi ca nu ai posibilitati,plus alte facilitati.Cunosc personal oameni care au facut scoala acolo in acest mod.
Aici este un sistem defect care parca te incurajeaza mai degraba sa te lasi de treaba decat sa te sustina sa mergi mai departe.Nu este de mirare ca atatia tineri de valoare de la noi din tara aleg sa plece in afara.
Si te rog sa ma crezi ca nu cunosc nici macar un singur profesor caruia sa ii pun conditii cum ca daca nu isi instaleaza nu stiu ce program free sau cu licenta eu nu ii transmit lucrarile cerute...:) Probabil s-ar uita crucis la mine si mi-ar sugera cu multa bunavointa sa fac o vizita la spitalul de psihiatrie unde facem practica,sa ma caut la mansarda! :))
Asa ca,in aceste conditii,ca s-o numi furt,ca s-o numi oricum altcumva,eu imi asum asta si aleg sa supravietuiesc si sa imi termin studiile.Si daca este sa fie un pacat,asa sa fie...Dumnezeu stie ce va face cu el,asa cum va face cu greselile fiecaruia dintre noi!

Last edited by heaven; 08.05.2013 at 13:46:17.
Reply With Quote