View Single Post
Vechi 08.05.2013, 14:10:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Hai mă lasă-mă și fă abstracție de faptul că aș fi sau nu patron. Eu nici măcar nu produc software de dragul de a-l produce ci îl înglobez în niște produse pentru a le face mai deștepte/frumoase/devreme_acasă/etcetera.
Conform "logicii" tale de mai sus, nu e obligatoriu sa-l produci.
Daca nu vrei sa fie copiat, nu-l faci public.
Daca il faci public si este copiat, folosesti legea, care iti este favorabila.

Dar te rog scuteste-ne de ineptiile copiat = furt.

Citat:
Și asta nu de ieri ci de când un Mandrake era pe 20 de dischete,
Dar asta nu înseamnă că pot fi de acord vreodată cu idioțenia că un produs intelectual, odată produs și publicat cumva publicului larg, devine liber la copiat.
Asta e realitatea. Sa clasifici realitatea ca o idiotenie, nu schimba realitatea ci te poate pe tine transforma intr-un...rupt de realitate.

Citat:
O s-o ținem așa pân' la Apocalipsă și probabil și după: pentru mine un bun este un bun, dihotomia material-imaterial/intelectual nu există.
Incapacitatea ta de a face diferenta intre cele doua nu este un argument.
Faptul ca tu nu esti capabil sa faci diferenta intre a merge pe uscat si a merge pe apa nu inseamna ca ai sa poti merge pe apa.

Citat:
Treaba e simplă pentru mine: un soft e pe bani? Am nevoie de el? Îl cumpăr dacă nu pot fără sau dacă n-am variantă free,
Tu poate esti o persoana cu nevoi limitate sau/si putere financiara mare, dar nu toti se incadreaza aici.
Inca o data, exemplul personal nu este un argument.

Citat:
Apropos de asta: nu-mi pasă că cineva nu-mi poate deschide documentul creat cu Open/Libre Office. Să și-l instaleze. Sau să facă import din pdf-ul pe care i-l trimit întotdeauna.
Da, asta se incadreaza la smechera atitudine a nu's carei regine care atunci cand i-a fost adus la cunostinta faptul ca oamenii n-au paine sa manince a replicat: "sa manince cozonac".

Eu sunt smecher si toti se dau dupa mine, deci si voi ar trebui sa fiti smecheri ca mine ca profesorii vostri, coordonatorii de licenta, partenerii comerciali, clientii, furnizorii, etc. sa se dea dupa voi.

Citat:
Și dacă nu pot să-mi cumpăr un soft, asta e! Ghinion, înseamnă că așa a hărăzit Dumnezeu deocamdată.
Replica demna de "demnitatea" afirmatiei de mai sus.

De fapt e mai degraba ceva de genul "ce conteaza ce nevoi au altii si ce isi pot permite sau nu? importat e ca eu imi pot permite tot ce am nevoie, treaba lor cum se descurca".

Te-ai gandit ca s-ar putea ca viata sa-ti dea o lectie sa vezi cat de "smecher" esti tu de fapt?

Last edited by AlinB; 08.05.2013 at 14:13:22.
Reply With Quote