Citat:
În prealabil postat de ancah
omulet, deja au inceput sa intre prin case "sa ne ceara/forteze sa le dam fiicele sau ginerii ca "sa-i cunoasca". Atata doar ca nu intra pe usa, ci pe usa inimii si a subconstientului. " Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui satan,insotita de tot felul de puteri si de semne si de minuni mincinoase". prin aceste minuni mincinoase cuceresc orice suflet, care nu crede, sau e slab in credinta.
|
Eu nu spun ca nu-i asa. Insa exista o diferenta mare intre a incasa un pumn si a fi amenintat ca ti se da un pumn. Bineinteles ca si amenintarea e nociva!
Patimile au incercat sa se manifeste in noi de-a lungul istoriei, nu e ceva nou. Acum suntem mult mai vulnerabili, pt. ca traim in mai multe locuri deodata... forumul asta fiind un exemplu foarte bun. Ca sa tinem pasul cu actualitatea din lume apelam la net, mobil, TV, samd. Si ne robesc fara sa ne dam seama.
De minuni mincinoase ne lasam inselati si pt ca felul in care noi credem ramane la acest nivel al "asteptarii minunilor". Nu am luat inca decizia sa-L urmam pe Hristos, ca "toata viata noastra lui Hristos Dumnezeu sa o dam". Mergem la Biserica, spunem rugaciuni, dar asteptam ceva in schimb, ne rugam pentru reusite, insanatosiri, mergem la parinti vazatori cu duhul care sa ne descopere calea, adica ce sa facem ca sa ne fie bine aici, pe pamant. Chiar si gandul de mantuire ne este egoist... cum sa fac sa-mi fie mai usor. Vrem Invierea fara Cruce.
Iar atat timp cat in Biserica o sa fim sfatuiti sa citim paraclise pentru tot felul de reusite la examene si gasirea "jumatatii" si altele de genul asta (care sunt trebuincioase, dar nu scopul!), Hristos va ramane undeva marginal in viata noastra si o sa cadem in capcanele celor care ne vor da reusite la examene, succese sociale, etc.
Daca aveti timp, ascultati-o pe Maica Siluana, conferinta de la Arad de anul trecut:
0245-Maica-Siluana__Darul-lui-Dumnezeu-ARAD-2006.mp3
Doamne ajuta!