Stii cum a fost faza cu PF. DIODOR? Dupa ce a murit, au inceput si grecii sa se laude! Sa fim seriosi... nu se complica Diodor sa faca asa ceva... Este evident ca, dupa moartea unui mare Patriarh, cei ce nu au asemenea duhovnici, incep sa se laude... Saracul Prea Fericit Diodor, nu are gura ca ar fi vorbit...
Realitatea este urmatoarea: PF. Diodor a efectuat o vizita la Manastirea Sf. Kiprian si Iustina si, au facut niste poza cu el, nici macar in vesminte arhiereesti, si cu toate acestea, BOSV a afirmat ca ar fi liturghisit, cu toate ca nu exista un act ofocial de comuniune intre PF. Diodor si BOSV, nu exista nici macar o filmare video. Daca ne-am lua dupa Sfintele Canoane, Biserica Ortodoxa de stil Vechi din Grecia a cazut sub anathema, caci, dupa cum bine stim, PF. Diodor era ecumenist!!! Deci, cine mai slujeste cu Biserica Ortodoxa de stil vechi din Grecia cade sub anatema! Pai... ce inseamna asta? Cand pro cand contra ecumenism? Nupa cum ne convine? Nu! Daca asa zic Sfintii parinti sa nu se slujeasca, apai sa nu sa slujeasca!!!!!! Eu nu sunt pe sitil vechi si nici nu admit ca vreunul din Misiunea Pravoslavia sa fie, pentru ca avem motive temeinice si nu vrem sa la facem publice. Cu alte cuvinte, nu ne impresioneaza nici ce se speculeaza in favoarte stilismului si nici contra lor! Noi am recunoscut Biserica Ortodoxa de stil vechi pana in anul 2005, fapt determinat de niste probleme de canonicitate a ierarhiei s.v. ( si nu este vorba de IPS. Galaction, sau de Sf. Glicherie)! Aceste probleme sunt tinute strict secret de catre cativa membri PRAVOSLAVIA, care au obligatia de a nu le destainui pana cand Biserica Ortodoxa de stil Vechi nu afirma ceva contra comunitatii pravoslavnicilor crestini misionari din Romania, cand vom actiona si noi! Totul este destul de serios! Sfatul nostru ar fi: Cei care nu aveti tangente cu BOSV, bine ar fi sa nu mai afirmati nimic contra lor, pentru ca la noi (la stil nou) este mult mai mare caderea!!!!
|