Subiect: Ecumenism
View Single Post
Vechi 30.11.2007, 15:04:27
omulet omulet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.02.2007
Locație: Belfast, UK
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Din pacate nu am reusit sa intru pe site, dar voi mai incerca.
Totusi...omulet: faci precum Toma Necredinciosul, neavand aceeasi experienta. Eu iti doresc sa nu ajungi sa verifici spusele mele. Faptul ca nu te-ai lovit de asemenea probleme, nu inseamna ca ele nu exista, nu? La ce mi-ar folosi sa vin si sa va povestesc verzi si uscate?!?
Dar totodata ma intreb la ce iti foloseste tie sa afirmi contrariul, fara a fi in cunostinta de cauza? Vorbim de manifestari New Age aici.
Fa copy si paste... se pare ca linkul da eroare... pare a fi o problema generala aici pe forum.

Problemele exista, daca vrei as putea sa fac o lista intreaga.

Dar eu nu cred ca acolo e "buba".

Eu cred ca nu afirm contrarul celor spuse de tine, ci doar incerc sa spun ca aceste manifestari au putere asupra nostra sau musca din Biserica tocmai pentru ca noi nu traim cum trebuie. Daca prietenii mei ar vedea in viata mea Bucuria Invierii, atunci nu s-ar lasa inselati de "facatori de minuni". Daca insa ei vad ca pt. mine credinta se reduce la istorisiri despre ce minuni a mai facut vreun parinte, cum s-a mai vindecat cineva la vreun izvor miraculos, la vreo "reteta de rugaciune", atunci vor cauta acelasi lucru... si cand nu vor primi ceea ce cer, vor fugi la cei care le vor da "imparatiile acestei lumi".
Reply With Quote