View Single Post
Vechi 09.05.2013, 16:16:52
calinit calinit is offline
Member

Data înregistrării: 07.05.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
Hehe! Scrie ceva in Libre Office, si incearca sa il citesti in MS Office. O sa ai mare dezamagire fata de creatia marelui Shuttleworth (pe care totusi il apreciez sincer, caci e unul din putinii magnati cu ceva suflet de pe planeta asta, spre deosebire de lepadaturile monopoliste bune de dat la teroristi).
Am scris și în LibreOffice și OpenOffice, le-am salvat frumos cu .doc, le-am deschis și le-am modificat în Microsoft Office, după dorința vreunui individ "fără pretenții", la serviciu, unde toată "lumea bună" și eu, din păcate (asta e viața), folosim Windows (nu înțelege greșit, ei nu e hoț).

P.S. 1. Shuttleworth și mai ales, Linus Torvalds au ales să nu fie HOȚI. Exemplul lui Linus e demn de a intra în "cartea creștinismului": a muncit pe gratis pentru mulți (și o mai face și astăzi). Dar unii aleg să fie HOȚI și culmea că mai își și justifică mizerabil păcatul ăsta. Ehei, diavolul în care cred creștinii are multe căi ascunse, deplorabile, însă, pentru cei care vor să vadă adevărurile... nu a fost niciodată târziu!.

2. Dacă nu ai habar de programe software (sisteme de operare + aplicații), nu scrie despre ele.

Last edited by calinit; 09.05.2013 at 16:25:32.
Reply With Quote