View Single Post
Vechi 09.05.2013, 22:58:40
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Sophia, cred ca nu m-am exprimat eu bine si sper sa nu te supar si mai tare cu ce o sa spun:

Uite, mie, ca tanara, mi-ar fi placut ca, de exemplu, in problema avortului intinsa pe mai multe topicuri sa ia cuvantul si o persoana de 50+, sa ia cuvantul si persoane care au facut avort in vremea comunismului si dupa, sa ne zica daca au facut bine sau rau ce au facut, sa ia cuvantul persoane care s-au cait de ce au facut, care sa ne spuna noua, celor tinere, din experienta lor, de ce e rau - sau bine, poftim - sa faci avort! Poate ca au fost totusi persoane trecute prin asa ceva care au scris si nu am vazut eu, si atunci imi cer scuze. Eu imi amintesc doar de idei de genul: dar cine esti tu sa scrii asta? cu ce drept ne judeci tu pe noi? dar ma rog, poate sunt eu mai carcotasa... La temele care vizeaza concubinajul stam parca ceva mai bine la acest aspect, in sensul ca si oamenii maturi se mai implica (si il amintesc cel putin pe Mihnea). Si apoi ne mai miram ca treburile sunt confuze.

Eu nu stau sa verific pe nimeni ce varsta si-a pus la profil, se vede din mesajul omului anumite caracteristici ale personalitatii sale. Un om batran (intelept / superior) se recunoaste imediat dupa intelepciunea / superioritatea ideilor, dupa rectitudinea morala, dupa modelul de comportament superior, nu dupa parul alb sau dupa varsta din buletin.

Nu e vorba ca sunt oameni care trec sau nu degeaba prin viata, e vorba ca respectul se si castiga, nu doar se pretinde. La fel si afectiunea. Daca doresti sa fii iubit si inteles, trebuie mai intai ca tu la randul tau sa iubesti pe cineva si sa intelegi.

Ah, acum imi aduc aminte ca si Mihnea a facut "lobby" impotriva avortului, dar deh, se va zice ca el e barbat si nu se pune...