View Single Post
Vechi 10.05.2013, 00:37:23
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Uite eu am scris la avort, avand peste 50 ani. Mi-am spus parerea.
Și ar trebui să luăm de bune părerile tale? Cu avortul m-ai lămurit. De ce nu vrei să înțelegi că ori e albă, ori e neagră când vine vorba de viața unui copil și că acel suflet cântărește mult la mântuirea mamei. Mai poate fi vorba de altceva decât să spunem "NU avortului"?

Citat:
Ah, poate ca vrei sa spui ca nu a scris nimeni din experienta proprie. Nimeni care are un avort la activ.
Da, si mie imi lipseste asta. Cineva care s-a aflat in fata acestei decizii. Ce a simtit si ce nevoie de ajutor a avut in acele momente.
Și cu ce îți este de folos? Doar ca să știi tu prin ce "furtuni" a trecut mama? Să mai inventezi tu vreo nouă teorie?

Citat:
Mi se pare ca pe aceasta tema s-a vorbit si se vorbeste in general din punctul de vedere moral. Ca e crima, ca e rau. Asta stim toti.
Se pare că nu știi. Dacă ai ști ai vorbi cu mai multă responsabilitate.

Citat:
Tocmai asta incercam sa aflu pe acest fir.
Nu știu de ce am vaga impresie că tu nu încerci să afli ceva, ci doar iți cauți adepți. Ne tot plângem de alții, dar de noi înșine când ne mai plângem? Glykys bine a zis că trebuie să fii tu cea care oferă fără să ai pretenții. Respectul se câștigă, nu se cere/pretinde.
Reply With Quote