View Single Post
Vechi 10.05.2013, 02:29:55
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

@Sophia
Da,imi place si ma reprezinta severitatea,deoarece am invatat pe propria piele ca abordarea aceasta"habotnica",face diferenta intre un caldicel si un fierbinte.
Caci patimile si pacatele se taie brusc cu o miscare iscusita de chirurg si nu se maseaza ani de zile asteptand sa dispara de la sine.
Nici Iisus nu I-a zis tanarului bogat sa-si dea averea azi un pic ,maine un pic si s-o lalaie asa pana la batraneti ci i-a cerut s-o dea pe toata intr-o clipita ,in cel mai radical mod!
Gasim numai scuze si acoperiri cand facem prostii si ne cautam numai indreptatiri sa pacatuim;acesta este adevarul!
Insa daca am fi mai severi cu noi insine si nu ne-am mai indreptati si plange de mila ,am uita o clipa de noi,de eul turbat care se pune el mandru taman in centrul buricului.

Ca sa fac o paranteza,chiar ma minunez ca nu ti-a trecut supararea de la discutiile acelea avute prin Decembrie( ca spui ca inca esti afectata de ele ).
Oare de ce? Stiu si eu acele discutii avute cu Laura si nu este nici pe departe vb ca te-ar fi invinuit de ceva,in mod personal.Erau discutii la nivel general.
Insa nici la general nu se putea vb caci dumneata te si facusei un fel de gardian de fier al forumului si nimeni nu putea sa se atinga de subiecte"feminine" daca nu prezenta documente ca este intitulat sa vb.
Ce atata zarva pentru niste subiecte?Ce atata iscodire si datul declaratiilor?
Peste tot cereati sa fie inchise threadurile(pumnul in gura) ca fiind o grava abatere de etica.Lipsa dvs de smerenie si de ingaduinta m-a intrigat foarte tare la momentul respectiv desi v-am inteles dintotdeauna durerea de a nu putea avea copii. Totusi este bolnavicios de obsedant acest trend pe care il afisati peste tot,continuand sa fiti ancorata in aceasta nefericire. Lasati-o libera sa plece.Stiu ca nu va consoleaza cu nimic dar nu sunteti singura pe lume care nu poate procreea.Am cunoscut si eu colege de serviciu mult mai echilibrate in aceasta problema.

Spuneti ca nu discutati despre alaptat,sarcina si copii deoarece nu ati fost in postura ...
Asta nu este un motiv intemeiat sa nu te informezi si apoi sa schimbi pareri cu prietenele,pe marginea lecturii,a informatiilor;pe marginea citatelor.
Defapt asta a fost si ceea ce a facut Laura:a pus linkuri si citate din alti autori decat din ea insasi;nu stiu de ce ati avut reactia aia de revolta si panica totodata...
De ce spuneti ca intindeti mana pacii? Singura care s-a suparat atunci ati fost dvs !
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote