View Single Post
Vechi 10.05.2013, 15:02:36
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Eu am intins mana sa ne impacam.
Ciudat mod de a întinde mâna. Să-mi fie cu iertare, dar mai mult ai lovit decât ai întins mâna, răscolind subiecte discutate cu o jumătate de an în urmă. Dacă ai fi vrut pace, ai fi trimis un mesaj privat userilor în cauză și nu ai mai fi deschis un topic dedicat special nemulțumirilor tale.

Citat:
Dumnezeu sa mai inteleaga lumea, ca eu una n-o inteleg.
Eu cred că e invers, pe Dumnezeu nu prea Îl înțelegi tu și astfel ai fi înțeles și lumea. Aspre vorbe...Un sfânt ne sfătuiește: Împacă-te cu Dumnezeu și mulți vor veni să se împace cu tine. Dobândește pacea, și mii de oameni din jurul tău se vor mântui..

Citat:
Si chiar crezi tu ca numai noi insine suntem vinovati si restul lumii nu? Eu as spune ca toti avem vina, si in toate.
Nu lumea e de vină, ci cel care nu o înțelege. Fiecare avem libertatea de a alege, libertate pe care am primit-o de la Dumnezeu, semn al iubirii nemărginite. Hai să fim noi primii care ne schimbăm și atunci se va schimba lumea. Toți avem vină, dar vina cea mai mare o port eu că nu fac mai mult, eu sunt cel dintâi păcătos, nu tinerii sau tinerele care sunt rodul nostru, oglinda noastră.

Last edited by ovidiu b.; 10.05.2013 at 15:04:59.
Reply With Quote