parere !
Io stiu una si buna :
Noua, Republica, ne-o adus-o rusii pe tancuri !!!
Si ca sa se vada ,ce popor tampit suntem, am mentinut Republica cu dintii,adica cadoul otravit al cilovecilor de la Rasarit.,cadoul otravit al satanelor trozkisto-ateiste !!!
Ne balacim voiosi nevoie mare intr-o forma de statalitate, care este rodul unui viol istoric, impusa de o vointa staina cu forta, in clipe ale istoriei in care eram in sclavia rosie !
Si noi aplaudam republica din greu !!!
Si suntem foarte fericiti de viata economica, sociala, politica si morala din Republica,de care suntem asa mandri, incat o vedem o culme a progresului istoric al umanitatii !!!
Normalitatea pentru noi ,inseamna : MONARHIE !!!
Nu sunt un partizam fanatic al regalitatii, poate ca nu e cea mai perfecta forma de statalitate (dar care e, s-a inventat vreuna ???),insa daca e sa fim cinstiti si logici cu noi si cu destinul nostru istoric,ca tara si popor, trebuie sa fim de acord ca era nu numai normal,dar si vital,pentru evolutia noastra post decembrista, ca in anii 90 sa fi revenit la ceea ce aram inainte, si sa nu continuam republica,ce ne-a fost impusa cu forta de bolsevici !!!
Insa,avem soarta pe masura inteligentei noastre,si pe masura statorniciei si recunostintei de care am dat dovada fata de monarhie !!!
|