Pt Alexandr_Bazil
Eu cred ca acum mai mult ca oricand masonii sunt stapanii lumii,ei conduc lumea ,sunt infiltrati peste tot,ACUM CRED CA DETIN CEA MAI MARE PUTERE.De fapt ei sunt organizati in diferse loji,sub-loji si organizatii paravan (sub care se ascund.)Lojile inferioare,masonii de grad mic se poate sa nu fie constienti toti de scopurile satanice ale masoneriei.Cred ca multi masoni cred ca fac parte dintro societate filantropica,care lupta pt drepturile omului,sau fac parte dintro societate culturala etc.Dar cand vor inainta in gradele masonice isi vor da seama ca de fapt MASONERIA ESTE O SOCIETATE SATANICA,CARE ESTE CONDUSA DE EVREI (CEI CU GRADELE 30-33),SI ARE CA SCOP INSTAURAREA NOII ORDINI MONDIALE,IN CARE VA FI O RELIGIE UNICA SINCRETISTA,DE TIP NEW AGE,RELIGIA LUI SATAN.
Au fost masoni de grad 33 care s-au lasat de masonerie: EX-MASONUL DE GRADUL 33 JAMES SHAW SE CONFESA :« AM FOST SCLAVUL CELUI MAI MARE,CELUI MAI AGRESIV SI MAI DIAVOLESC CULT DIN LUME : MASONERIA » !!!!!!!!!!!
Ca si masonii de grade inferioare sunt condusi din umbra de cei de grade superioare (30-33) si de lojile evreiesti masonice ,aici ai dreptate.Dar nu ai dreptate cand zici ca legaturile dintre masonerie si satanism sunt doar simple acuzatii ale Bisericii.Aici te contrazic.
« Se stie ca MASONERIA este biserica lui satan,iar minciuna este religia ei »
« Marele Arhitect al Universului in onoarea caruia arde tamaia lojilor si atelierelor (masonice) nu este Dumnezeu ci ingerul luminii luciferice,spiritul focului gheenei, ESTE SATAN »DIN CUVANTAREA VENERABILULUI LA PROMOVAREA IN GRADUL 25).
Deci vezi ca la “nivel inalt”,cei care au grade mari stiu ca MASONERIA ESTE BISERICA LUI SATAN.
ALBERT PIKE,FONDATORUL MASONERIEI DE RIT SCOTIAN IN SUA IN 1801,INTR-O CONFERINTA TINUTA IN FATA UNOR MASONI DE GRAD 22 ZICE :
“LUCIFER ESTE DUMNEZEU !!! ,DAR,DIN PACATE,SI ADONAI (IISUS) ESTE DUMNEZEU.O LEGE STRABUNA SPUNE CA NU EXISTA LUMINA FARA UMBRA ,FRUMUSETE FARA URATENIE,ALB FARA NEGRU,ASTFEL CA ABSOLUTUL EXISTA IN 2 DUMNEZEI.ADEVATA RELIGIE FILOSOFICA ESTE CREDINTA IN LUCIFER ;LUCIFER ESTE DUMNEZEUL LUMINII SI CEL AL FAPTELOR BUNE,IN FOLOSUL OAMENILOR IN TIMP CE ADONAI (IISUS HRISTOS) ESTE DUMNEZEUL INTUNERICULUI SI AL RAULUI “!!!
Deci uite ca masonii de grad inalt care practica magia neagra in lojile lor satanice,si care se inchina diavolului sunt impotriva lui DUMNEZEU SI A LUI IISUS HRISTOS,DECI AUTOMAT SI IMPOTRIVA BISERICII CRESTINE.
Doar naivii,nestiutorii mai pot sa creada ca masoneria este o ascociatie caritabila,filantropica ,doar cei care sunt pacaliti de masoni.
|