Fratilor, dar chiar nu vorbim toti limba romana aici?
Ce v-a casunat pe mine ca eu sustin avortul? De unde ati scos asta?
Chiar ma ingroziti!
Acum mai scrie si Zaharia mai sus ca ma preocupa mai mult ce se intampla dupa avort.
Inca o data:
NU SUNT DE ACORD CU AVORTUL!!!!!!!!!!! EU MILITEZ PENTRU A FI CONSILIATE SI AJUTATE PERSOANELE CARE SE AFLA IN FATA ACESTEI DECIZII INAINTE DE AVORT SA FIE AJUTATE SA NU FACA AVORT!!!!
SUNT SITUATII DISPERATE IN CARE OAMENII SE GANDESC LA AVORT SI NU-SI VOR COPILUL. EI TREBUIE AJUTATI SA GASEASCA ALTE SOLUTII DECAT AVORTUL!!!!! FIECARE INDIVIDUAL:
Acum este clara pozitia mea?
Mai vreau sa spun cuiva doar un singur lucru: la o sarcina de obicei participa doua persoane. Chiar si la 57 ani...
De ce da Dumnezeu copii la unii si la altii nu, e numai voia Lui.
Altceva:
Vad ca voi stiti ce au facut parintii vostri si chiar ca ati trecut pe langa avort. Eu una nu stiu. Cine stie, oi fi trecut si eu.
Sunt multe necunoscute.
@Yasmina - inca o data am deschis acest fir ca sa fac pace. S-a ajuns pana la urma la alte prostii si nu e vina mea. Vreti sa ma faceti praf cu orice pret. Si ai dreptate, sunt lucruri mai rele. sa ne fereasca Dumnezeu. Am mai spus si repet: nu pot sa adopt. Nu indeplinesc niste conditii, nu am nici bani. Nu am cum. Pur si simplu.
@glykys - am abordat eu problema avortului? Sunt altii care au deschis acele fire de discutie, nu eu. Eu am raspuns la unul la un moment dat cu parerea mea. Am scris-o mai sus cu litere mari ca sa priceapa toti.
In rest pe mine nu ma preocupa acest subiect. Eu am scris despre moduri in care se poate ajunge la un copil.
In rest - nimeni nu ma stie decat prin ceea ce scriu eu aici. Numai Dumnezeu ma stie cu adevarat cum sunt eu si El ma poate judeca.
Si am incheiat subiectul.
Last edited by sophia; 10.05.2013 at 20:32:44.
|