Imi pare rau Sophia ca eu una am probleme in a intelege ce doresti sa exprimi,si ca multi de aici am inteles ca interventia ta despre avort include un anumit grad de toleranta si chiar intelegere asupra impamantenirii acestui fenomen,deoarece spuneai ca nu trebuie sa ne bagam in vietile oamenilor,in lucruri delicate ca acestea.
Eu as sustine tocmai contrariul si asa cum dat exemplul despre mama mea,poti vedea care au fost rezultatele altor oameni"care s-au bagat in treburile delicate"ale mamei.Uite ca ei au impiedicat un avort.Unul mai putin.
Eu iti doresc multa pace sufleteasca,liniste si numai bine!
Din partea mea iti spun cu sinceritate ca nu exista suparare sau resentimente,deci nu avem ce imparti.
Si la fel,nu fii suparata pe mine daca exprimarea mea in scris mai lasa de dorit uneori!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 11.05.2013 at 02:10:23.
|