View Single Post
Vechi 10.05.2013, 22:32:14
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Poate simpatia mea pentru monarhie nu este fondată. N-am citit suficient pe tema asta. Dacă Decebal vorbea de meritocrație (ceea ce ar fi ideal, dar imposibil, cel puțin în momentul actual), eu m-am gândit la familia regală ca fiind una de oameni cu o educație morală și cu principii cultivate de multe generații. La ei încă mai poți afla onoare și demnitate. Au o avere, și chiar și când au fost lipsiți de ea, în lupta lor pentru supraviețuire n-au recurs la compromisuri, nu s-au înjosit încercând s-o obțină prin orice mijloace.
Repet, însă, este posibil să greșesc, și nu este nicio supărare dacă cineva mă ajută să deschid ochii.

Da se prea poate sa ai dreptate,tocmai subliniam ca nici eu nu am citit prea multe despre aceasta posibilitate.Nu exclud idea ca ar fi bine pt Romania.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote