Citat:
În prealabil postat de anita
Hristos a inviat !
Mirela ,dupa rugaciunile incepatoare e important sa citim rugaciunea catre Dumnezeu Tatal ,cea catre Domnul nostru Iisus Hristos ,catre Sfantul Duh ,catre Maica Domnului si catre Ingerul pazitor
Sunt 5 rugaciuni care mai multe de 20 minute ,maxim 30 minute nu iau
In orice carte de rugaciuni le vei gasi si bineinteles sunt cele scrise de Mihai
Deci rugaciunile intaia ,a doua ,a treia ,a sasea si a saptea
E bine sa le memoram ,sunt foarte folositoare
Doamne ajuta !
|
Adevărat a înviat!
Mulțumesc pentru sfaturi, Anița. Am reținut cele 5 rugăciuni care trebuiesc spuse în fiecare seară. Eu cam săream peste rugăciunile începătoare și treceam direct la rugăciunea către Dumnezeu Tatal și către Sfântul Înger păzitor - așa le aveam într-un calendar de buzunar, în lb. engleză. Îmi lua puțin timp să le citesc, mai ales că seara cam cad frântă de oboseală, după o zi de muncă (și de calculator :)).
Citat:
În prealabil postat de gheorghie
Mirela, asa am crezut si eu prima data si l-am intrebat pe parintele de la biserica ce sa fac ca nu am timp sa le citesc. Mi-a zis ca asta nu e nici macar o treime din cat ar trebui sa ne rugam in fiecare zi. Si mi-a mai dat suplimentar inca niste rugaciuni.
iti ia 15 min sa le citesti daca sincer... citeste-ti rugaciunile toate de dimineata si seara si iti dau cuvintul meu de onoare ca in o luna sau doua multe lucruri o sa schimbe.
|
Așa este, ai mare dreptate !! pot să confirm și eu că după doar o săptămână de rugăciune un pic mai multă din partea mea (și a prietenilor) Dumnezeu a făcut să-mi găsesc o slujbă bunicică, de care aveam mare nevoie. Slavă Domnului !