In primul rand doresc sa va multumesc pentru efortul dvs de a raspunde intrebarilor puse si timpului oferit!
Deasemenea cred ca intentiile dvs sunt cele mai bune,insa discutand acum strict de persoana mea,va voi spune cu toata sinceritatea ca,dupa ce am citit postarile dvs si ale altor utilizatori, in conditiile in care am de facut multe lucrari de editat si operat zilnic cu calculatorul pentru studiile pe care le fac,efectiv nu imi permit sa aloc un timp pe care oricum nu il am,sa ma apuc acum sa invat sa lucrez intr-un Linux,sa studiez tutoriale,sa imi procur total alte programe cu care sa invat sa operez...
Nu lucrez nici in domeniul IT,sunt un simplu utilizator de computer ca multi altii si sincer lucrurile acestea mi se par intr-o mare masura dificile,ma depasesc.Poate altora nu li s-o parea asa,mie da,iar in conditiile in care este necesar sa imi dramuiesc timpul din fiecare zi nu vad sensul pentru care sa il investesc astfel,mi se pare o risipa inutila de vreme.Iar daca este vorba doar moralitatea de crestin...dupa cum am mai spus,imi asum lipsa de moralitate,asa dupa cum o vad unii,si voi continua sa utilizez windowsul ca si pana acum.
Insa,va multumesc inca o data pentru raspunsuri si timpul investit si poate daca nu eu am fost deschisa sa utilizez aceste informatii,poate vor fi altii dispusi sa o faca!Personal as fi chiar curioasa sa citesc apoi cat de usor sau greu le-a fost aceasta trecere,ce avantaje sau dezavantaje au intampinat...
O zi placuta va doresc!
Last edited by heaven; 11.05.2013 at 12:31:07.
|