@delia31
Ai ceva amanunte? Unde a aparaut acest articol si in ce tara s-a facut aceasta procedura?
Articolul este scris de tatal?
"Brusc ceva s-a întâmplat cu soția mea. A insistat că trebuie să facem o „reducere selectivă” de la trei la unul sau, în caz contrar, o să facă un avort total. Era decisă. Nu vroia să păstreze nici trei și nici doi."
Scrie ce s-a intamplat brusc cu sotia? Ce a determinat-o sa ia aceasta decizie?
Povestirea este oribila, dar si cumva neverosimila.
Am senzatia ca este una din acele istorii horror care sa convinga impotriva avortului.
A avut tatal voie sa ramana in cabinet si sa vada procedura? Ma indoiesc.
Povestea are doua parti. Cea cu "in vitro" nu este clara. Nu spune cati embrioni au fost. Spune ca au fost implantati toti au dat nastere la copii. Si a u fost mai multe implantari.
Ca s-a ajuns apoi la reductie este altceva si in multe tari nu este permis.
Si nu s-au discutat inainte de tratament toate riscurile ce pot apare si toate deciziile? Este ciudat.
O femeie care isi doreste copii incat a recurs si la IVF nu renunta la ei. In nici un caz. Ceva s-a intamplat ulterior cu ea, sau povestea nu este reala.
Nu stiu. Eu una nu pot sa cred. Si n-am auzit nicaieri de reductie (femei care sa ceara asa ceva).
Daca este real, atunci este oribil si face rau tuturor celor care isi doresc copii si apeleaza la medic.
Si oare s-a facut inainte de reductie totusi o consiliere ceva? Pac si gata au facut reductie! Nu stiu, pare atat de neverosimil tot.
IVF nu se face ca sa faci pe urma reductii. Si in majoritatea tarilor exista reguli stricte pentru impiedicarea sarcinilor multiple.
In fine. Dumnezeu le-a dat copii si tot n-a fost bine. Pacat.
Eu doresc tuturor numai sa aibe copii pe cale naturala, doriti si pastrati.