Clona
Ha ha ha. Era un film cu Jackie Chan "Who am I", vad ca asa am patzit si eu aici. Nu mai stiu cine sunt, sunt Decebal sau Klamath, clona cui? Spuneti-mi voi. Ha ha. Am obsesie anticatolica? Poate am unele tendinte mai dure, dar a fi ortodox inseamna si a apara adevarul printre altele, nu obsesie anticatolica. Iar pericolul cel mai mare in materie de erezie care este asupra Bisericii este ecumenismul si mai ales cel purtat de romano-catolici. Cand pe situl ortodox vin catolici si spun ca Feciara Maria nu a murit eu ce trebuie sa fac? Sa zic ca icoana Adormirii Maicii Domnului la care noi ne inchinam in care Iisus tine sufletu Sfintei Sale Maici e gresita? Mai am de cizelat la stilul de a ma exprima asta e clar, dar oricum ai spune unui om ca ceea ce crede el de atata timp e gresit il doare, mai ales in chestiune de religie. Cand aud aberatii pe un forum ortodox spun si eu ce am citit din cartile ortodoxe. Ce am spus ca sa fiu banat? Adica suntem frati cu catolicii dar ei ne calca in picioare credintza noastra prin invatzatura lor pe care o propaga si aici, chiar daca la prima vedere nu pare ca au ceva cu invatzatura ortodoxa. Credintza lor este opusa credintei noastre si aunci cand ei vin si spun ceva din credintza lor lovesc fara sa vrea in credintza noastra. Credintza catolica e gresita, romano-catolicii nu sunt rau intentionati, dar sunt inselati si fac raul fara sa stie. (majoritatea) Frati suntem ca oameni, dar nu suntem frati in Hristos, din pacatae.
|