View Single Post
Vechi 11.05.2013, 23:43:59
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
N-am crezut povestea, pentru ca nu pot sa concep ca o mama poate sa faca asa ceva. Cum poti sa te chinui cu toate problemele unui "in vitro", plus gramada de bani dati si pe urma sa omori copiii?
Cum pot eu sa-mi inchipui asa ceva? Sa inteleg asa ceva?
Tare m-ar tenta sa scriu sa aflu detalii, dar nu are rost. Si cum n-a fost nimeni sa ajute acele mame, sa le opreasca?

Cazul celalalt de aici de pe forum nu-l stiam.
In tara in care traiesc nu se face reductie si este mare grija la cati embrioni se implanteaza. Sunt foarte severi aici.
In Romania este permisa reductia? Chiar se face?

Si repet: eu nu pot sa cred ca o femeie, o mama poate sa faca asa ceva.
Nu cred si nu concep. Asta este. Este mult prea dureros pentru mine.

Si domnule Mopsuestia si altii care comenteaza cu rautati, va rog sa incetati sa mai puneti minciuni in spatele unor oameni pe care nici nu-i cunoasteti.

Eu nu sunt de acord cu nimic ce este impotriva copiilor, nici cu crime!!!

Si Yasmine - de ce imi vorbesti asa? Despic si in 100 pentru ca vreau sa inteleg de ce? De ce face o femeie asa ceva? Cand altele se frang de durere ca nu au macar un copil, unul singur!!!!
Iar scriem off topic pe langa un subiect.
In loc sa traiesti oroarea faptului in sine,tu deviezi off topic cu alte amanunte( nefolositoare dupa mine) lasandu-te prada unei hiper-judecati.Nici macar nu crezi,invocand o logica care poate fi daramata dintr-o multitudine de motive:oamenii nu sunt credinciosi,nu cred ca embrionii ar fi persoane,nu cred ca avortul ar fi o crima etc

Faptul ca tu nu poti sa-ti imaginezi ca este posibil,nu este destul de convingator ca o oroare sa nu existe.
Daca tu nu ai face,nu inseamna ca altii nu ar face.Este destul de clar?
De ce crezi ca toti oamenii urmeaza modelul tau(cand vine vb despre alegeri,de a face sau a nu face ceva)?

Daca vrei sa intelegi de ce fac unele femei asta si asta,ar trebui sa te interesezi in directia aia.HAi sa cautam pe net,ca sunt destule materiale!
Ai adresa de email al celui care a scris-o ,poti afla mai multe de la dansul.

Desi eu drept sa spun,ca nu sunt interesata in mod exceptioanal de motivatiile celor care au pacatuit:detalii,cazuistica,masuratori,proces verbal...
O atitudine constructiva ar trebui sa urmareasca impiedicarea acestor fapte,sa citim ,sa ne informam si sa luam aminte.Nu sa ne pierdem timpul cu evaluarea si cercetarea aspectelor care duc la pacat,a altora.Nu vad folosul duhovnicesc(dar poate o exista,mai stii?)

Desigur,asa sunt eu;nu am pretentia ca toti sa gandeasca la fel.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 11.05.2013 at 23:52:47.
Reply With Quote