View Single Post
Vechi 12.05.2013, 00:03:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
@delia31
"Brusc ceva s-a întâmplat cu soția mea. A insistat că trebuie să facem o „reducere selectivă” de la trei la unul sau, în caz contrar, o să facă un avort total. Era decisă. Nu vroia să păstreze nici trei și nici doi."

Scrie ce s-a intamplat brusc cu sotia? Ce a determinat-o sa ia aceasta decizie?
Simplu.
Avea un copil, a acceptat sa mai aiba inca unul, dar nu vroia inca 3 - ceea ce ar fi insemnat ceva sacrificii.
Ce vrei, oameni care stiu ce vor de la viata si prioritatea nr. 1 este ca viata sa nu-i deranjeze prea mult.

Citat:
Povestirea este oribila, dar si cumva neverosimila.
Ce e neverosimil?
Te-ai intreabat daca n-ai fi facut la fel?

Citat:
Povestea are doua parti. Cea cu "in vitro" nu este clara. Nu spune cati embrioni au fost. Spune ca au fost implantati toti au dat nastere la copii. Si a u fost mai multe implantari.
3 s-au implantat, 3 s-au prins.
Hai ca nu-ti trebuie o facultate de medicina sa pricepi asta.

Citat:
O femeie care isi doreste copii incat a recurs si la IVF nu renunta la ei. In nici un caz. Ceva s-a intamplat ulterior cu ea, sau povestea nu este reala.
Desen nu pot sa-ti fac, asa ca iti mai explic o data ce scrie acolo alb pe negru.

Ei bine, a mai vrut 1 bucata copil si a primit 3.
1 bucata copil de crescut ingrijit, probabil a zis ok.
La inca 3 a zis niet.
Si ca sa fie mai convingatoare, a amenintat ca renunta la toti daca nu i se face voia.
I-a spus sotului verde in fatza, ca sa-i faca alegerea mai usoara "ori omor 2, ori pe toti 3, alege".
Asa cum fac teroristii cu cei care au mintea slaba si nici nu au puterea de a riposta.
Pricepusi ?

Citat:
Nu stiu. Eu una nu pot sa cred. Si n-am auzit nicaieri de reductie (femei care sa ceara asa ceva).
Poate si tu ai fi cerut daca te-ai fi trezit cu 4 copii deodata.

Citat:
Daca este real, atunci este oribil si face rau tuturor celor care isi doresc copii si apeleaza la medic.
Foarte real, a ma fost un caz pe forum, s-a trezut cu 4 copii din cauza unor tratamente de fertilitate facute de capul ei.
2 i-a omorat in pantece, de data asta la insistenta sotului si a doctorului (nu ca ea s-ar fi opus cine stie ce) unul a murit la nastere.
Binenteles, era mai chinuita de regrete pentru cel care a murit la nastere, mai putin de remuscari pentru cei doi care i-a omorat ea.

Citat:
Si oare s-a facut inainte de reductie totusi o consiliere ceva?
Greu de spus..povestea e prea sumara pentru o judecata pripita.
Sunt oameni despre care auzindu-se vorbind despre ei, nu poti sa intelegi deciziile pe care le iau, dar daca ii cunosti personal, o vreme, in felul lor de a gandi si a reactiona, intelegi tot.

Citat:
IVF nu se face ca sa faci pe urma reductii.
Ba da, uite ca asa e procedura.
Se implanteaza mai multi embrioni, ca macar 1 sa se prinda.
Iar reductia nu este ilegala.

Citat:
Si in majoritatea tarilor exista reguli stricte pentru impiedicarea sarcinilor multiple.
In imaginatia ta.

Citat:
In fine. Dumnezeu le-a dat copii si tot n-a fost bine. Pacat.
Pai nu asa se intampla cu milioane de femei?
Nu le da Dumnezeu copii dar ele se feresc de sarcina, nastere, etc?
Este ceva la ordinea zilei.

Last edited by AlinB; 12.05.2013 at 00:15:13.
Reply With Quote