Subiect: Mandria
View Single Post
Vechi 30.11.2007, 20:50:18
Glamorous_witch Glamorous_witch is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.10.2007
Implicit

Poti "sti" ce gandeste cineva fara sa ai puteri paranormale.....daca ai petrecut mult timp cu o persoana,daca esti un bun psiholog,etc......au parintii mei un prieten de familie pe care pur si simplu nu il pot minti.Stie daca sunt trista,chiar daca fac eforturi sa par f vesela,stie tot timpul daca il mint,cred ca imi stie sentimentele mai bine decat mine:m-a intrebat o data de ce sunt invidioasa pe o colega,si in acel moment chiar nu eram constienta ca intr-adevar sunt.Chiar si in domeniul religios(am fost o perioada pasionata de diferite religii si filozofii),chiar daca nu prea spuneam despre asta la nimeni,stia mai mereu la ce ma gandeam(in special cand ma prefaceam ca dorm ptr a putea "medita",si ma intreba putin ironic daca pot sa ma scol sa merg la masa,sau daca sunt prea ocupata cu discutiile mele cu zeii).Nu are cio putere "speciala",dar ar fi devenit probabil un f bun psiholog.

Coincidente se intampla,visele se mai adeveresc cateodata,dar de atatia ani de cand se studiaza,cred ca am fi stiut daca ar fi descoperit si o singura persoana despre care sa se poata spune ca are astfel de puteri.
Reply With Quote