Haideti sa le luam la "purecat".Sa luam una din multele porunci ale Noului Testament si sa vedem daca este respectata.Sa luam de exemplu Matei, 5:27-29 :
27. Ati auzit ca s-a zis celor din vechime: “Sa nu preacurvesti.”
28. Dar Eu va spun ca oricine se uita la o femeie ca s-o pofteasca, a si preacurvit cu ea in inima lui.
Deci cine se uita la o femeie ca s-o pofteasca a si preacurvit,si preacurvarii nu vor mostenii Imparatia Cerurilor.Bun.Ce mai stim?Luca, 17:1-2 :
1. Iisus a zis ucenicilor Sai: “Este cu neputinta sa nu vina prilejuri de pacatuire; dar vai de acela prin care vin!
2. Ar fi mai de folos pentru el sa i se lege o piatra de moara de gat si sa fie aruncat in mare, decat sa faca pe unul din acesti micuti sa pacatuiasca.
Si mai stim si ca vom da socoteala pentru:
Raul care l-am facut;
RAUL CARE L-AU FACUT ALTII DIN CAUZA NOASTRA;
Binele care nu l-am facut;
Binele care nu l-au facut altii din cauza noastra.
Luand in considerare aceste lucruri,cred ca trebuie sa fim de acord ca femeile crestine NU ar trebui isi arata pielea,cu atat mai putin in societatea bolnava spiritual in care traim.Daca un barbat se uita la tine si primeste ganduri pacatoase,pentru ca tu il seduci pentru ca ti se vad anumite parti “tentante” ale corpului si pentru ca nu esti imbracata in mod cinstit,atunci doamna,tu cauzezi impiedicarea acelui om(caderea lui in pacat).Valabil si pentru barbati,nu trebuie sa purtam haine multate,sa se vada "ce am tras la sala".Cati dintre "crestinii" de azi respecta aceste lucruri?Chiar si in biserica unele femei vin in maieu si in fusta scurta pana aproape de genunchi.Poate vi se pare o problema inofensiva,insa Mantuitorul nu cred ca ne-a atras atentia degeaba.Daca sunteti in situatia aceasta,nu mai fiti o arma a diavolului,acoperiti-va pielea!Lasati soaptele diavolului de genul:"O sa mori de cald";"Hai ca doar n-or fi chiar asa de obsedati".Preferi sa suferi de cald acum cateva ceasuri sau sa suferi vesnic pentru smintirea aproapelui?Prin aceasta acoperire se poate dovedi chiar o iubire de aproape,si iubirea cerand jertfa,acea "caldura" pe care o vei suferii cateva minute/ceasuri va dovedi iubirea ta.
Citeste :
Femeile crestine NU isi arata pielea