Citat:
În prealabil postat de cod_gabriel
Dar sa dea Dumnezeu sa fie cum spuneti voi si eu sa gresesc, si parintele Arsenie Boca sa fie un sfant. Chair am sa ma documentez sa aflu unde a fost calugar si unde e ingropat, sa ma duc si eu pe acolo, daca voi putea. Cine stie, poate daca gresesc si e un sfant, ma va lumina si pe mine Dumnezeu in vreun fel in privinta asta.
|
Imi doresc din suflet sa ajungi la Manastirea Prislop si cand vei urca dealul spre mormantul Parintelui, sa-mi spui pe mesaj privat sau direct pe Forum , ce ai simtit, sincer, exact ce vei simti. Citeste , documenteaza-te putin despre viata parintelui si ai sa vezi ce traire vei avea cand vei merge pe urmele pasilor lui, pe poteca ce urca spre mormant.Este ceva inaltator, nu pot descrie in cuvinte starea generala pe care o am, ori de cate ori merg acolo. Prima data am avut asemenea trairi, cand am vizitat mormantul Parintelui Cleopa de la Manastirea Sihastria. Trebuie sa mergi si sa te convingi singur.
Sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa mergi acolo, roaga-te, citeste, documenteaza-te si ai sa vezi ca n-am exagerat cu nimic in cele relatate mai sus.DOAMNE AJUTA-TI! cu mult drag,icamilin