Cat despre "distinsul" ei fecior, ce sa mai zic..........
Nadajduiesc ca n-a inceput sa creada ce se spune despre el, ar fi jale, mai are si diploma de psiholog. Isterie colectiva, hipnoza in masa, o siluire a constiintei, o infrangere a vointei participantilor le sedinte, o spalare a creierului cum numai in secte conduse de satanisti puteti vedea- iata ce va asteapta la "templu".
Mai sunt si alte ingrediente, n-are rost sa le enumar.
Face experiente pe naivii care chiar cred ca isi salveaza sanatatea, dar isi pot pierde sufletul si mintile. Cred ca are cunostinte sus-puse, de nu-l ia nimeni la intrebari. Posibil sa faca parte dintr-o loja masonica, in privinta asta e aproape imposibil sa aflam adevarul. La fel de bine poate sa dispara si sa plece intr-o "misiune sfanta", cu toti banii stransi de la "enoriasi" in ani de zile, sa mearga la secta-mama, prin America sau in alta parte si sa-si continuie acolo activitatea de "propovaduire".
E penibil pentru un om inteligent sa joace un astfel de teatru ieftin, sa intinda mainile la pupat si sa nu-si mai intre in piele de mandrie ca e buricul pamantului, frumos ca rupt din soare, destept nevoie-mare, sfant de nu se mai poate, adulat si inaltat pe un piedestal de o masa de oameni pe care ii manipuleza dupa bunul plac.
E curata sarlatanie si o nesimtire fara margini. Luati-l putin la intrebari sa vedeti daca rezista!
Deja ma irita subiectul, continuati sa bateti apa in piua. Unii cred ca le stiu pe toate, dar nu sunt in stare sa spuna unde locuieste "domnul", cu ce se ocupa, unde e angajat, nici macar nu i-au vazut buletinul. De contul din banca si de fundatia unde se varsa paralele, nici vorba. Sunt lucruri prea complicate si "sfintenia" e prea mare ca sa pierdem vremea cu astfel de chestiuni neimportante.
Mai sunt si cei pe care-i deranjeaza insistenta prozelitilor nicolaiti (asa s-ar putea numi, de la numele de familie Nicolai), dar care nu iau nicio masura.
Si uite-asa trece vremea:rolleyes:
Sanatate, fratilor si treziti-va!
|