Dacă ați afirmat, ca rezultat al cunoașterii dvs., atunci nu comentez.
Dacă mă întrebați, însă, vă răspund: iubesc femeile și femininul pus de Dumnezeu în toată zidirea (gingășia, sensibilitatea, tandrețea, curăția sufletească, iubirea jertfelnică, hărnicia, priceperea, tactul, diplomația, chiar și slăbiciunile firii femeiești, așa cum sunt îngăduite ele, din bunăvoința Domnului, până la o limită). Tocmai din acest motiv sunt atât de supărat și de împotrivit feminismului, lesbianismului, adulterului, curviei, avorturilor etc. Femeia merită mult mai mult decât ceea ce a fost învățată, în chip bestial, să fie și să facă. Dumnezeu a creat femeia pentru o slujire sfântă. Pe de altă parte, am și eu mamă, soră, soție, fiică.
Poate ați remarcat, în treacăt, cât de oțărât sunt mereu și în raport cu bărbații: mă împotrivesc bărbatului macho, homosexualității, precum și băiețelului ajuns în haine de om mare. Precum și fătălăului.
Vă rog să aveți în vedere, dacă binevoiți, mărturisirea mea de aici și în genere poziția față de femeie și față de bărbat, poziție pe care mi-o exprim constant, de câțiva ani, pe forum.
Dacă, însă, doriți să fantazați pe marginea spuselor mele, eu nu vă pot opri.
Last edited by cezar_ioan; 13.05.2013 at 15:31:48.
|