Subiect: Apostolul Pavel
View Single Post
Vechi 13.05.2013, 17:47:02
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Ioane,mie mi-se pare,atat cat pot eu intelege la nivelul meu,ca asa-zisa noastra lume de crestini contine trist de multe aspecte impotriva carora Apostolul Pavel a luptat.Un amanunt interesant de observat este ca spre diferenta de noi apostolul,cand vorbea despre ceea ce credea,nu folosea niciodata cuvinte precum ,,probabil sau ,,posibil".Asta,in comparatie,confirma care este baza tristei tale concluzii intr-o lume care,pe zi ce trece,pare sa aiba ca regula faptul ca nu exista de fapt nici o regula.Ar fi multe de spus dar in acelasi timp si foarte putine de spus,realitatea vorbeste de la sine.Cu toate acestea totusi ma gandesc ca macar un lucru se vede clar in epistolele apostolului:si el a suferit esecuri,dezamagiri,dureri,framantari sau griji.Insa niciodata nu a renuntat,mereu cu putere a mers inainte,stiind ca poate infrunta orice,prin credinta, in Hristos si ca nimic din ce ar veni din partea celui rau nu-l va putea desparti de dragostea lui Dumnezeu care este in Hristos.Si daca te intristeaza dispretuirea noastra,a celor mai multi,imbarbateaza-te,bun prieten,cu profundele cuvinte ale apostolului din Romani 3:3-4.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 13.05.2013 at 18:50:41.
Reply With Quote