antiecumenism
Scuza-ma,dar imi dai voie sa nu cad in deznadejde?
Daca ar fi asa cum spui inseamna ca omenirea oricum nu are nici o sansa...si atunci nu mai inteleg ce vrea Dumnezeu cu si de la creatia Lui?
Eu cred cu putere ca Dumnezeu nu ne judeca dupa mintea noastra...si daca El a hotart sa ne dea o sansa prin mantuire atunci da-mi voie sa ma agat de aceasta sansa si sa nu alunec in ratacirile exagerate ale adventistilor.
Iar referitor la moarte de asemeni da-mi voie sa o vad ca pe o trecere din viata asta materiala in cea imateriala...iar locul mai precis,sa fie acolo unde mi-l pregatesc eu inca de aici...cu alte cuvinte trairile mele si dorintele mele de aici cu cat sunt mai spirituale cu atat voi fi mai implementat in viata imateriala si-mi va fi mai usor(adica Raiul,pe intelesul tau) si cu cat voi avea aici trairi si dorinte materiale cu atat voi suferi dupa ele in lumea imateriala unde nu mi le mai pot satisface(adica iadul)...cam asa vad eu lucrurile...chinurile iadului sunt de fapt neputinta de a-mi satisface dorintele pe care odinioara le puteam,iar rolul fortelor malefice este sa-mi atate aceste dorinte si sa-mi intensifice starea.
Ideea asta cu furci,cu smoala si altele mi se pare nu stiu cum...ca sa nu spun...ca nu inteleg cum pot eu suferi materia intr-o lume a imateriei?
Dar asta este alta poveste.
|